Wat betekent?

Bij elke geteste en vanwege goed bevonden briljant is een certificaat overhandigd, het gedetailleerde informatie verschaft over zwaarte, kleur, zuiverheid en slijpwijze betreffende een diamant. Een grote rol daarbij spelen een certificeringsinstituten, die geslepen diamanten van ons bepaalde grootte testen en aan de hand over de 4 C´s beoordelen.

Onze ervaring kan zijn dat jouw ons exclusief effect krijgt wanneer je een andere kleur kiest voor de grootste edelsteen vervolgens wegens de kleine edelsteentjes. Ben je op speurtocht tot ons speciale ring betreffende een omvangrijke edelsteen en kleinere steentjes eromheen, kijk dan weleens tot de mooie halo-ringen, dit wordt ook wel entourage ringen genoemd. De kleine edelsteentjes rondom de grotere steen wensen voor een bijzondere schittering, zodat dit lijkt alsof jouw één grote edelsteen hebt. Erg geliefd is verder een Pavé ring, waarbij enkele kleine stenen behalve ofwel door mekaar gezet worden. Voor een alliance ring, dit wordt ook wel eternity ring genoemd, geraken edelstenen in een gelijke zetting en grootte behalve elkander aangebracht.

Deze worden namelijk in gouden uitvoeringen het meeste verkocht. Alsmaar frequenter opmaken wij retour dat een aanzoeksring zelfs naast de huwelijksring gedragen is. Het voordeel betreffende goud ten op zichtte betreffende zilver is dan ook dat die in enkele kleuren leverbaar zijn. Immers in de tinten rood, rosé, geel en wit.

Een verlovingsring met ons vloeiende vormentaal waarbij de scheen met een ring wijkt te hoogte aangaande de diamant. Een chaton wordt omarmd door de ring en steekt boven een ring uit zodat de diamant perfect voelbaar is. De verlovingsring Sydney is uit te voeren met ons diamant formaat tot selectie.

Zo kan u dan ook ons ring benutten wegens Feestdagen, ons buffet ofwel ons gala. Allicht zijn diamanten ringen tevens passend voor een huwelijk ofwel om uw maatje ten huwelijk te vragen.

Het mag gewoon vanaf een bank of op jouw werk. Volmaakt wanneer je aanzoek nog geheim moet blijven. Jouw bestelt ons unieke aanzoeksring wegens je geliefde vlug en supermakkelijk sites in de verlovingsringen webshop.

Uiteraard kan zijn een diamant ook niet alleen iets voor op ons ring. Er bestaan verscheidene overige sieraden waarin bekijk hier ons diamant bijzonder schoon tot recht komt. 21DIAMONDS biedt u dan ook de mogelijkheid tevens oorbellen ofwel een halsketting te laten veredelen met een ofwel verschillende diamanten. Wie kiest vanwege goudkleurige oorbellen gecombineerd betreffende diamant betaalt weet snel een verkoopprijs die eenvoudig tegen een duizend euro aanloopt; ervoor heeft lees meer u ook wat enorm bijzonders.

HRD bevindt zich in de voorhoede van geavanceerd onderzoek en onderwijs in een diamantindustrie. Ons HRD diamantcertificaat kan zijn gebaseerd op internationaal aanvaarde normen en staat hoog aangeschreven bij juweliers en consumenten.

Vaak bestaan dit tijdloze modellen en dat bezit een aanleiding. Een verlovingsring bezit precies zoveel waarde vanwege jouw aanstaande als een trouwringen. Immers gaat ze deze een rest van haar leven dragen. Daarom kan zijn dit cruciaal het je voor het uitkiezen aangaande een ring een perfecte afwisseling hierin maakt. Nauwelijks nood, wij zijn er teneinde je hierbij te opweg helpen. Samen komen we daar absoluut uit.

Sommige ringen bestaan bewerkt betreffende mooie designs, andere betreffende diamanten. Waar jouw smaak tevens tot uitgaat: we hebben dit wegens je in ons collectie.

Daardoor krijg jouw ons maximale sprankeling. De ring heeft een elegant ontwerp en staat heel aantrekkelijk aan de hand, ook afzonderlijk als in combinatie met ons huwelijksring.

Houd er rekening mee het je partner aan een verlovingsring precies zoveel waarde hecht dan aan de toekomstige trouwringen. Daarom een tips teneinde op voorhand juist in te schatten, welke trouwringen vandaag uitgekozen geraken.

In onze winkel in Utrecht vindt u dan ook alsnog veel meer geweldige (verlovings)ringen in diverse variaties. U dan ook raakt meer vervolgens welkom teneinde het ons kijk op te leveren.

Juist de combinatie betreffende ons vollere solitaire diamant doet een steenzetting op de zijkant buitengewoon juist naar voren komen. De typisch US-Usa verlovingsring fonkelt via die combinatie extra mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *